Az EA Sports megint elszúrta, idő előtt került ki a Shapeshifters Mini Release

Vasárnap kellett volna érkeznie Everton, Grealish, valamint Robertson Shapeshifters lapjának. Mégis sokan már tegnap találkozhattak a szóban forgó játékosok új lapjával.

Mostanában tendencia, hogy a nagyobb promócsapatok több felvonásban jelennek meg a FIFA 22-ben. Nemcsak Team 1 és Team 2-ről beszélünk, hanem keretenként 3-3 játékos vasárnap kerül csak be a csomagokba. Hogy ennek pontosan mi az értelme, azt nem igen lehet tudni, de legalább a friss tartalom visszacsábítja a játékosokat.

Ezúttal az előbb említett trió, Everton, Grealish és Robertson lett volna a meglepetés, az ajándékba adott Shapeshifters Loan Pick viszont hibás volt. A lehetőségek közé bekerült a Mini Release is, ezzel teljesen elvéve a meglepetés erejét a vasárnapi tartalomfrissítéstől.

Kellemetlenség viszont, hogy sokan ennek hatására teljesen átverve érzik magukat. A Loan csomagokban ugyan felbukkantak a játékosok, de a 85+ csomagokból lehetett nyitni arany Robertsont. Nem egy erre vonatkozó posztot lehetett látni a neten, amiben zavarodottságukat fejezték ki a játékosok. A gyakorlatban ez tényleg kellemetlen, viszont papíron csak vasárnaptól érhető el az új Robertson, így teljesen indokolatlan a felháborodás. A Loan csomagokat pedig nem érdemes javítani, elvégre csak 7 meccsről beszélünk.

Betöltés...
Keresés
Keresés