Rebirth Island, vagy Fortunte’s Keep a nagyobb Warzone map?

A Warzone negyedik szezonjával egy teljesen új pályát is köszönthetünk a repertoárban. Jön Rebirth Island riválisa, Fortune’s Keep.

A rajongók szeretnének elveszni a kilométeres folyosórendszerekben, így természetesen állandó beszédtéma az új pálya területe. Most sikerült egy lelkes Warzone rajongónak tiszta vizet önteni a pohárba.

Size comparison between fortune’s keep and rebirth island (use the size of the streets as a reference) from CODWarzone

Jelenlegi tudásunk szerint Fortune’s Keep szignifikánsan nagyobb lesz, mint Rebirth Island, bár ezt nem tudni, hogy a “hasznos” területek kategóriájában érezzük-e majd, vagy csak simán lesznek csücskei a pályának, amik kijjebb nyúlnak, mégsem adnak sokat hozzá az élményhez.

A párbeszédbe később a Raven Software is beszállt, s megmutatták, hogy a három Warzone sziget hogyan idomul egymáshoz. Caldera hatalmas, Rebirth Island egy kicsi, keskeny börtönsziget, míg mellette Fortunte’s Keep egy teltebb, több bejárható területtel rendelkező sziget lesz.

A válasz tehát egyszerű, nagyobb lesz Fortune’s Keep, bár ez nem biztos, hogy minden esetben jó. Elvégre Caldera is jónak ígérkezett papíron…

Betöltés...
Keresés
Keresés