Így szerezheted meg a Push Daggert a Warzone-ba és a Vanguardba

Az új szezonnal új lehetőségek is érkeznek a Vanguardba, valamint a Warzone-ba is. Az egyik ilyen játékelem a Push Dagger, ami a képek alapján gyorsan a közösség egyik nagy kedvenc melee (közelharci) fegyvere lett. Ám ahhoz, hogy a gyűjteményünkben tudjuk, bizony le is kell tenni valamit az asztalra.

A jelenleg rendelkezésünkre álló információk szerint háromféleképpen lehet majd megszerezni a szóban forgó tőrt. Az első ilyen módja, ha Vanguard Multiplayerben tizenöt meccsen hozunk össze legalább 5 melee (közelharci) killt egy Primary (elsődleges) fegyverrel. Ebben egy Bayonet igazi jóbarátunk lehet.

Egy másik opció, ha Zombies módban 100 melee killt szerzünk az Aether Shroud Field Upgrade használata közben. Ez lényegében adja magát, persze pepecselős, na meg kevesen kedvelik a Zombiest.

Azok, akik ismerik a fejlesztők esze járását, sejthetik, hogy a harmadik opció a Dagger megvásárlása. Ha nem akarunk bajlódni a kihívásokkal, de szükségünk van a speciális tőrre, lehetőség adódik majd annak megvásárlására is.

Betöltés...
Keresés
Keresés