A Valorant játékosok türelme egyre fogy! – Már ötleteket küldenek a fejlesztőknek

A Valorant hosszú utat járt be a 2020 elején megjelent bétaverzió óta, amely mindössze 10 játszható ügynökkel és három pályával indult. Most, több mint két évvel a Riot shooterének hivatalos megjelenése után a rajongók 19 különböző ügynököt és nyolc pályát élvezhetnek a Pearl megjelenésével az Episode 5-ben.

Annak ellenére azonban, hogy minden eddiginél több tartalom áll rendelkezésükre, a rajongók kiakadtak a fejlesztőkön, miután bejelentették, hogy ideiglenesen eltávolítják a Splitet, hogy a mapok számát a Riot szerint tökéletes hétnél tartsák.

Ahelyett, hogy bevezették volna a sokat kért pick and ban rendszert a pályakészletbe, a Riot fejlesztői úgy döntöttek, hogy más megközelítést választanak.

Egy június 16-i blogbejegyzésben a fejlesztők elárulták, hogy a Split a Competitive és Unrated várólistákon kikerül a pályapoolból. Joe Lansford pályatervező kifejtette, hogy a fejlesztőcsapat úgy véli, hogy a hét pálya „egy remek sweet spot, amely változatosságot és mesterségbeli tudást is kínál”.

A játékosok azonban nem túl lelkesek a változások miatt.

Sokan még mindig hiányolják a maptiltási rendszert, amiről már a játék megjelenése óta szó van, ám a mai napig nem adta be a derekát a Valorant fejlesztőcsapata.

Since 8 maps is too much, why not let us ban one map? from VALORANT

Azt javasolták a rajongók, hogy a Riot vegyen példát a Ubisoft könyvéből a Rainbow Six Siege esetében. „A Siege jól csinálta, hogy 3 mapot adott, amiből választhattak, és hagyta, hogy a csapatok egyszerre egyet-egyet tiltsanak”

Ám voltak, akik a jelenlegi randomizált rendszerre panaszkodtak. „Csak az a vicces számomra, hogy szerintük 8 pálya túl sok, amikor a randomizált rendszer még mindig ugyanazt a pályát adja kétszer egymás után gyakran” – reagált egy másik. „Hosszú 5-6 meccset tudok grindolni, és talán csak 2-3 pályán játszhatok ezeken belül.”

Ez megegyezik azzal, amit a csoportokban is láthatunk, mint vélemény, hogy sokszor ugyan azt a mapot látják a játékosok.

Sokan kérdezték, hogy miért pont a Splittől vált meg a Riot, hiszen lett volna sokkal jobb választás az eltávolításhoz.

Ettől függetlenül úgy tűnik, hogy a Riot továbbra sem adja hozzá a mapválasztó és tiltó rendszert, bármennyire is kéri ezt a Valorant közösség.

Mit gondoltok, miért ilyen makacs a Riot?

Betöltés...
Keresés
Keresés