A Sony hamarosan új PlayStation hardvert mutat be, állítja egy bennfentes

Bár úgy tűnik, hogy a legtöbben még mindig küzdenek azért, hogy a kezükbe vehessenek egy PS5-öt, ez nem akadályozza meg a pletykák malmát, és azt sugallják, hogy a konzol egy továbbfejlesztett modellje már úton van.

Nos, a jó hír az, hogy egyelőre nem kell attól tartanunk, hogy a konzol feljavított változatával sújtanak le minket,

de a jelek szerint hamarosan új hardvereket kapunk a Sony-tól.

Tom Henderson neves iparági bennfentes szerint a vállalat a jövő héten három új fejhallgatót és két új monitort mutat be “exkluzív PlayStation funkciókkal”. Mindezek a termékek állítólag az “INZONE”-nak, a Sony új márkájának részei.

A három különböző headset (az INZONE H3, H7 és H9 nevet viseli) a jelek szerint mindhárom Discord minősítéssel rendelkezik, és 360 térbeli hangzást tartalmaz.

Állítólag a H7 és a H9 egyaránt vezeték nélküli, a H7 a legjobb akkumulátor-üzemidővel büszkélkedhet, míg a H9 (amely a legdrágább a csoportból) zajszűrővel rendelkezik. A másik oldalon a H3 a legolcsóbb a három közül, és vezetékes.

Az állítólagos új Sony füles – forrás: 91mobiles.com

Ami a monitorokat illeti, az “exkluzív funkciók” közé tartozik az Auto Genre Picture Mode (alapvetően automatikusan át tudnak kapcsolni egy olyan játékhoz szükséges módba, amely csökkenti a bemeneti késleltetést), valamint az Auto HDR Tone Mapping (a HDR-beállítások automatikus optimalizálására).

Henderson állítása szerint az egyik monitor 240 Hz-es HD gaminget kínál majd, míg a másik 144 Hz-es 4K gaminget. Mindkettő a jelek szerint “játéksegítő funkciókat” is tartalmazni fog, például az FPS megjelenítése, valamint a finomított fényerő és kontraszt.

Jelenleg a különböző hardverek tényleges árait még nem hozták nyilvánosságra, bár néhány olyan funkció, amelyet a jelek szerint tartalmazni fognak, arra enged következtetni, hogy nem lehetnek olcsók.

Henderson azt is találgatta, hogy a Sony hamarosan egy új PS5 Pro kontrollert is bemutathat (bár a legutóbbi, a headsetekkel és monitorokkal foglalkozó jelentésében hozzátette, hogy nincs tényleges bennfentes “megerősítés” arról, hogy ez megtörténik).

Mivel a headsetek és a monitorok leleplezése a jelek szerint a jövő héten történik, már nem kell túl sokáig várnunk, hogy kiderüljön, igazak-e az állítások.

Mit gondoltok, ezután jöhet a PlayStation 5 Pro?

Betöltés...
Keresés
Keresés