Úristen very big! – Megépítették a világ legnagyobb Xbox konzolját

A The Casual Engineer néven ismert Michael Picket frusztrálta, hogy a Microsoft által kiadott Xbox hűtő elveszítette a konzol funkcionalitását. Így hát nekilátott, hogy valami még nagyobbat készítsen, és ezúttal olyat, ami még mindig egy funkcionális konzol.

Az eredmény? Ez a hatalmas Xbox Series X, amely több mint 2 méter magas és 1 méter széles.

És oké, bár ehhez kevesebb hardveres varázslatra volt szükség, mint egy PS5 Slim verziójának elkészítésére, még mindig lenyűgöző a kézművesség és a részletesség szintje.

Ami ugye a legfontosabb, hogy ez működik, mint egy konzol. Csatlakoztathatod a TV-hez, és gond nélkül játszhatsz rajta. De Pick arra is gondot fordított, hogy a konzol (immár hatalmas) részleteit is kiteljesítse, például a konzol hátuljába kerülő összes megfelelő portot és címke másolatát megépítette, amelyek felnagyítva nagyon jól néznek ki.

Ami azt illeti, az elkészített konzol mostantól a “Legnagyobb Xbox-konzol” Guinness-rekordtartója, ami kissé túlzás, mivel ez valójában csak egy hagyományos Xbox kerete, de a jó hír az, hogy egy atlantai YMCA-nak adományozták, hogy a gyerekek játszhassanak egy olyan konzolon, ami viccesen túl sok helyet foglal el a szobában.

Te mit csinálnál egy ilyen nagy Xbox konzollal?

Betöltés...
Keresés
Keresés