A Penge csatlakozni szeretne a Star Wars univerzumhoz

Nehezen tudunk elképzelni olyan hatalmas és kiterjedt franchise-t, mint a Star Wars. A filmek, sorozatok, játékok és egyebek között néhány svájci kutató egyszer kiszámolta, hogy az univerzumban több mint 20 ezer egyedi karakter van, ami gyakorlatilag felfoghatatlan.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy ez a szám nem bővülhet, vagy nem kellene tovább bővülnie, és most kaptunk egy remek indokot arra, hogy miért. A ComicBooknak nyilatkozva a Penge sztárja, Wesley Snipes elárulta, hogy régi rajongóként szívesen részt venne a sorozatban.

“Hát, király lett volna a Star Wars-univerzum része lenni” – mondta. “Nyilvánvalóan rajongó vagyok a 70-es évek óta. Emlékszem, amikor bementem a moziba, fogalmam sem volt, hogy a barátom mit visz megnézni, és kezdetben dühös voltam rá, amiért odavitt”.

“Azt hittem, hogy van valami kung-fu film, ami sokkal jobb választás, aztán teljesen elmerültem abban a világban, amit létrehoztak, lenyűgözött, ahogy megcsinálták, inspiráltak, színészi szempontból. Jó lett volna részt venni benne.”

Ezután a The Mandalorianról kérdezték, és arról, hogy az abban való részvétel egy lehetőség lenne az univerzumba való bekerülésre, különösen, hogy egyik régi színésztársa, Ming-Na Wen már szerepel a sorozatban (mint Fennec Shand).

Itt egy picit megkerülte a kérdés és elmesélte, hogy a hölggyel már csinált egy filmet, amit ő maga is nagyon szeretett. Ez nem a szokásos hentelős, kaszabolós akciófílm volt, hanem egy romantikus, párkapcsolati film, a címe pedig “One Night Stand”.

Korábban már megerősítették, hogy Christopher Lloyd (alias Doc Brown a Vissza a jövőbe-trilógiából) szerepelni fog A Mandalorian harmadik évadában, így talán valamikor a jövőben Snipes is szerepet kaphat.

Mit gondoltok, milyen szerepet kapna?

Betöltés...
Keresés
Keresés