A Respawn reagál az Apex játékosok panaszaira: “Dolgozunk rajta”

Mivel a játékosok csak duókra és triókra tudnak “sorba állni” az Outlandsben, az Apex Legends alapvetően csapat alapú játék, és egy osztagnak együtt kell működnie, ha győzelmet akarnak aratni.

Bár ez tökéletes az együtt sorakozó és hangon kommunikáló játékoscsoportok számára, a szóló élményt a cím 2019-es megjelenése óta sok kritika érte.

Bár a közösség egy része úgy véli, hogy a Respawnnak be kellene vezetnie egy solo queue módot, a fejlesztők világossá tették, hogy

ez nem opció, mivel ez a csapat alapú képességekkel rendelkező karakterek nagy részét használhatatlanná tenné.

Ennek ellenére a The Loadoutnak adott friss interjúban a fejlesztő elismerte, hogy a szólójátékosok valóban sok problémával szembesülnek, és megerősítette, hogy a csapat dolgozik az általános élmény javításán.

A The Loadoutnak nyilatkozva az Apex Legends tervezési igazgatója, Evan Nikolich foglalkozott a korábbi profi Eric ‘Snip3down’ Wrona egyik ötletével, aki azt javasolta, hogy a szólójátékosok a Rankedben kedvezményes RP belépési költségeket kapjanak, mivel a három stackeseknek hatalmas előnyük van velük szemben.

Nikolich elismerte, hogy ez egy “érdekes felvetés”, de nem értett egyet azzal, hogy ez megfelelő megoldás lenne, mivel ez zavaró lehet a játékosok számára, és a fejlesztők nem szívesen állítják be az RP költségeket csapatonként.

Ehelyett Nikolich elismerte, hogy “van lehetőség a szóló élmény javítására”, és hogy a csapat “dolgozik” a lehetséges megoldásokon.

“Határozottan úgy gondolom, hogy van lehetőség a szóló élmény javítására. Meghallgattuk a játékosok aggodalmait, és aktívan keressük a lehetőségeket, hogy a szóló várakozó játékosok számára jobbá tegyük a dolgokat. Jelenleg nem tudunk további részleteket megosztani, de nyugodtak lehettek, tudva, hogy dolgozunk rajta”.

Bár ez nem az a végleges válasz, amit sok játékos hallani szeretne, megnyugtató, hogy tisztában vannak a solo játékosok problémáival.

Betöltés...
Keresés
Keresés