Így idézhetsz Zombit az új Warzone mapon egy Easter Egg segítségével

Az új Fortune’s Keep map nagyban hasonlít az akciódús játékmenethez, amit már megszokhattunk a Rebirth Islanden.

Az új helyszín tele van exkluzív funkciókkal és még néhány meglepetéssel is.

Bár maga a térkép az Adriai-tenger közepén található, ez nem akadályozott meg néhány másvilági ellenfelet abban, hogy felbukkanjon. Így van, a zombik is megjelenhetnek Fortune’s Keepben, és még azt is megmutatjuk, hogy te hogyan idézheted meg őket.

Íme a Fortune’s Keep zombis Easter Egg útmutatója:

Ugorj a Graveyardba

Először is, mivel ez egy élőhalott témájú Easter Egg, a Graveyard POI-ba kell beugranod. Szerencsére ez egy elég kis helyszín, mivel a feladatod most az, hogy átkutasd a helyet.

Gyújts meg három gyertyát

Ha már a temetőben vagy, nézz körül a környéken néhány gyertya után. Összesen hármat kell találnod, bár a helyük minden játékban véletlenszerűen változik.

Egyes darabok a földön bukkannak fel, míg mások különböző polcokon lehetnek elrejtve, úgyhogy szánj időt arra, hogy rendesen átfésüld a területet.

Ha mindhárom gyertyát meggyújtottad, baljós nevetést fogsz hallani, ami kiváltja a következő lépést.

Tisztelegj, hogy megidézz egy zombit

Miután mindhárom gyertya meggyulladt, itt az ideje, hogy tisztelegj a klasszikus CoD mém előtt. Keress egy sírkövet, amely előtt néhány sárga virág van. Onnan menj egyenesen balra, és állj a következő, kisebb sírkő elé.

Itt találod a promptot a tiszteletadásra, és ezzel egy zombit fogsz spawnolni a földből.

Öld meg a zombit az ajándék lootért

Hogy pontosan mit csinálsz ezzel a zombival, teljesen a te döntésed. Bármikor elvezetheted az élőholt ellenséget egy másik POI-hoz, és ráveheted, hogy támadja meg a közeli ellenségeket.

De a legnagyobb haszon érdekében érdemes magad gondoskodni a zombiról, és a lehető leghamarabb lelőni. Mivel tárgyakat, pénzt és leggyakrabban egy Self Res-t dob.

Mindenkinek sok sikert a zombi vadászathoz!

kép: Geekypastimes

Betöltés...
Keresés
Keresés