Jön az átalakítás! – Erősebb és skillesebb lesz az új Master Yi

A PBE-n új változtatásokat tesztelnek a League of Legends fejlesztői. Reflektorfényben a LoL közösség legnagyobb kedvence, Master Yi áll.

Kezdetnek ki kell emelni, hogy a Riot úgy érezte túlságosan közel kell állnia Yi-nek az ellenfeleihez ahhoz, hogy eltakarítsa őket az útból, ezért megnövelték a támadási távolságát a karakternek. Jelenleg a tesztszerveren 125 egység távolság helyet 175 egységig tud „elkaszabolni”.

Master Yi changes on PBE from leagueoflegends

Emellett kiemelendő, hogy az új W képessége az egyik legmegbízhatóbb dzsungelessé teheti a hőst. Drágább lesz elsütni, ám az eddigi 28 másodperc helyett csupán csak 9 másodperces lesz a töltési ideje. Persze a 40 mana plusz másodpercenként 6% max mana költséget szépen tudja majd ellensúlyozni egy Blue Buff.

Jelenleg nincs listázva a tesztszerveren, de többen úgy vélik, hogy a Q képessége is megváltozott a karakternek, s a jelenleg tesztelt verzió már „skillesebb”, mint elődje. Éppúgy, mint Katarina egyik képességénél, itt is megválaszthatjuk majd, hogy hol kössön ki Master Yi a képesség bevégeztével.

Betöltés...
Keresés
Keresés