Mindenkit szét fog ostorozni! – Ilyen skillekkel érkezik Nilah, az új LoL hős

A Riot Games nemrég mutatta be az új League of Legends bajnokot, magát a Joy Unboundot, Nilah-t. Elvileg skirmisher lesz, és a bot lane-en játszható – “masszív, tartós AoE sebzést” osztogatva.

És most végre az összes skilljét is megismerhetjük.

  Passzív – Tökéletes szinergia

Nilah felerősíti a közeli szövetségesek gyógyítását és pajzserejét. A Nilah-t gyógyító vagy pajzzsal védő szövegségesek bónusz gyógyítást vagy pajzsot kapnak. Ha egy szövetséges saját magát gyógyítja vagy védi pajzzsal Nilah közelében, Nilah bónusz gyógyítást vagy pajzsot nyer.

Ha Nilah viszi be a végzetes csapást egy minionnak, ő és a legközelebbi szövetséges hős a szokásos megosztott tapasztalati pontot kapják, plusz a megosztás miatt általában elvesző tapasztalati pontok felét.

Q – Alaktalan penge

Aktív: Nilah Alaktalan pengéje egy vonal mentén támad, és minden eltalált ellenfelet megsebez. Az ellenfelek eltalálása rövid ideig megnöveli Nilah támadási hatótávját, támadási sebességét, valamint felerősíti az alaptámadásait, amelyek egy tölcsér alakú területen megnövelt sebzést okoznak.

Passzív: A hősök elleni támadások és képességgel okozott sebzések figyelmen kívül hagyják a páncél egy részét, és Nilah életerőként nyeri vissza az okozott sebzés egy bizonyos százalékát. A hatás ereje a kritikus csapási eséllyel együtt nő, és a fel nem használt gyógyítást Nilah pajzzsá alakítja.

 W – Ünnepi fátyol

Nilah Ünnepi fátyollal veszi körül magát, és rövid időre bónusz mozgási sebességre tesz szert, csökkentett varázssebzést szenved el, és kitér az őt célzó alaptámadások elől.

Ha megérint egy szövetséges hőst, ő is részesül a fátyol védelméből, de rövidebb ideig.

 E – Szélcsatorna

A Szélcsatorna elsütésekor Nilah keresztülront a célponton, és minden alkalommal meghatározott távolságot tesz meg, megsebezve minden útjába eső ellenfelet. Egyszerre legfeljebb 2 töltetet halmozhat fel.

Ha Nilah a Szélcsatorna közben aktiválja az Alaktalan pengét, rövid késleltetéssel egy hullám követi őt, biztosítva az Alaktalan penge alaptámadás-erősítő hatását.

 R – Apoteózis

Nilah szabadjára engedi erejét, megpörgeti maga körül az ostorát, majd egy végső robbanással a középpont felé húzza az ellenfeleket.

Az Apoteózissal okozott sebzés egy részét Nilah életerőként nyeri vissza, a többletgyógyítást pedig pajzzsá alakítja. A hatás a kritikus csapási eséllyel együtt nő, és a közeli szövetségesre is hat.

Ohh, igen, és érdemes megemlíteni, hogy Nilah is csatlakozik a Star Guardianokhoz, így ő is megkapja a csili-vili skint.

Nilah a július 13-án megjelenő League 12.13-as javítással a Riftre szabadítja az öröm erejét.

forrás: LoL blog

Betöltés...
Keresés
Keresés