“Se szappan, se dezodor!” – Így lett a TikTok doki az internet ellensége

Dr. Paul Saladino funkcionális orvos, TikTok sztár és a népszerű “húsevő étrend” egyik vezető szószólója.

A húsevő diéta olyan étrend, mely kizárólag állati eredetű termékekből – nevezetesen vörös húsból, tojásból, halból és baromfiból – áll, kizárva minden gyümölcsöt és zöldséget. Saladino szó szerint könyvet írt erről, de nem ez az egyetlen szokatlan életmódválasztás, amelynek hódol.

A doktor friss TikTokja sokkolta az internetet, amelyben azt állítja, hogy nem használ se szappant, se fogkrémet, de még dezodort sem.

A szokásait taglaló videója még ma is futótűzként terjed, és több mint egymillió megtekintést ért el, mivel a kíváncsi emberek nem tudják elhinni, hogy egy engedéllyel rendelkező orvos láthatóan minden higiéniás terméket mellőz.

“Az emberek mindig megkérdezik, milyen sampont használok” – mondja a videóban. “Semmilyet. Csak vizet! Szappant? Azt sem használok.”

Ehelyett Saladino azt állítja, hogy “a táplálkozásod minősége határozza meg, milyen a szagod és a leheleted”. A TikTok felhasználók azonban nem igazán veszik be az állításait, mivel rengeteg néző komoly spekulációkkal szállt be.

ITT megnézheted a szóban forgó videót te is.

“Ne értsetek félre, én a helyes étrend és a testmozgás híve vagyok, de a szappan és a dezodor használata nem fog éveket elvenni az életedből” – írta az egyik felhasználó. “Szóval… nem mosol kezet, miután szarsz, vagy mielőtt elkészíted az ételt?” – kérdezte egy másik.

Összességében úgy tűnik, a legtöbb embert nem győzték meg Dr. Saladino állításai.

Betöltés...
Keresés
Keresés