Túl sok ziccert hagyott ki az EA a Shapeshifters promó során

Egyértelműen az év egyik legérdekesebb és legizgalmasabb eseménye a Shapeshifters. A játékosok új pozíciókat, valamint stat boostokat kapnak, ezzel megzavarva a játék állóvizét és némi kreativitást csempészve a júniusra befásult játékmenetbe.

Személy szerint az egyetlen gondom csupán csak az, hogy nem engedte el a fantáziáját eléggé a fejlesztőcsapat. Ilyenkor már bőven elfogadható lenne, ha tényleg a feje tetejére állítanák a játékot és tényleg jönne pár érdekes, kevésbé meta, sokkal inkább szórakoztató kártya. Ott van példának okáért Alphonso Davies lapja, ami ugyan statok alapján még mindig használható védekező játékosként, ám a Work Rate-je miatt ténylegesen támadót csináltak belőle a játék fejlesztői. Kiváló újdonság, tapasztalataim szerint temérdek játékos használja éppen ékként a kanadait.

Viszont számomra nem elég “extra” egy LW Aubameyang, vagy CF Messi. Tény, így ténylegesen használhatják őket akár a profik is, viszont sokkal jobban tudtam volna örülni annak, ha valami csoda folytán Aubameyang szélső hátvéddé, vagy Messi védekező középpályássá (természetesen védekező statokkal) avanzsált volna. Igazán szórakoztató lett volna, ha ellenfeleinket azzal kergethettük volna őrületbe, hogy a kicsiny argentin szűri meg a támadásaikat.

Egy szó mint száz, úgy gondolom, hogy kissé óvatos volt az EA Sports, s amellett, hogy az egyik legjobb esemény eddig, még mindig lehettek volna lazábbak és kreatívabbak.

Betöltés...
Keresés
Keresés