Hivatalosan is bejelentették a Cyberpunk 2077: Gangs Of Night Cityt

Night City egy lenyűgöző nyitott világ – a közeljövő zord látképe, tele állandó hatalmi harcokkal, féktelen osztályegyenlőtlenséggel és a mindenkit lassan szétszakító technológiával.

Lehet, hogy ez nem is különbözik annyira a 2022-es évtől?! 

A hivatalosan is bejelentésre került Cyberpunk 2077: Gangs Of Night City egy vadonatúj társasjáték, amely ismét a város politikájára és küzdelmeire összpontosít. Hogy teljesen egyértelmű legyen, a Gangs Of Night City kifejezetten a Cyberpunk 2077-en alapul.

A társasjátékot már most támogathatod a Kickstarteren, ha úgy döntesz ITT. Tele van a Cyberpunk 2077 helyszíneivel és szereplőivel is, – köztük olyan ikonikus Edgerunnerek, mint Johnny Silverhand és Jackie Welles. Nagyon király a téma, ugye?!

Íme a társasjáték hivatalos leírása a CMON jóvoltából:

“A Cyberpunk 2077: Gangs of Night City egy kompetitív játék, amelyben 1-4 játékos kegyetlen bandák szerepét veszi át, akik az alvilág irányításáért küzdenek a csillogó pokolban, Night Cityben”.

Más szóval, a játékosoknak azért kell majd harcolniuk, hogy nagy nevet szerezzenek maguknak.

Ha a Kickstarteren támogatod a társasjátékot, nyilvánvalóan kaphatsz néhány exkluzív ajándékot, mint például V miniatűr mását. A Cyberpunk 2077: Gangs Of Night City egyébként már túl is szárnyalta a 100.000 dolláros eredeti célt.

Hogy tetszik a játék ötlete? 

Betöltés...
Keresés
Keresés