A legőrültebb LEGO projekt: Íme Piltover és Zaun kockákból

Minden szerencsés gyerek gyerekkorában szerepet vállalt a LEGO. A kreatív építőkockák mára már nagyobb kultusznak örvendenek, mint 20-25 évvel ezelőtt, s ez egyébként az árcédulákon is meglátszik. Minden nagyobb franchise összeteheti a kezét, ha a LEGO kollaborálni akar, a rajongók pedig csak türelmesek lehetnek, ha kedvenc játékukból, sorozatukból, vagy filmükből szeretnének hivatalos szettet viszontlátni. Sajnos még ez a helyzet a League of Legendsel is, a hivatalos szettek még váratnak magukra. Persze. ha van a háztartásban temérdek építőelem, akár már most elkészíthetjük kedvenc runeterrai helyszínünket.

Egy játékos éppen az Arcane otthonául szolgáló Zaunt és Piltovert készítette el, rettenetesen menő, terepasztal méretben.

A két világ tökéletesen elkülönül még így makett formájában is, ami egyértelműen a “művész” érdeme. A kulcsépületek lenyűgözően lettek átgondolva, le a kalappal a végeredmény előtt.

Nagyon reméljük, hogy idővel a Riot is rájön, hogy lenne igény hivatalos LEGO szettekre és a Minecraft után a LoL is meghódítja majd az építőkockák világát.

Betöltés...
Keresés
Keresés