Hideo Kojima x The Boys?! – Twitteren beszélt projektjéről a producer

Mindannyian kétségbeesetten szeretnénk tudni, hogy min dolgozik legközelebb Hideo Kojima. Néhány hete Norman Reedus “véletlenül” elárulta, hogy elkezdődött a Death Stranding 2 fejlesztése, amit Kojima aztán látszólag megerősített a közösségi médián keresztül.

Bennfentesek szerint Kojima egy Overdose című horrorjátékon is dolgozik, amelynek Margaret Qualley lesz a főszereplője. Ám a mai napig nem jelentettek be ezt a játékot, de Kojima megjelent az Xbox és a Bethesda bemutatóján, hogy megerősítse, egy projekten dolgozik az Xboxszal.

Nem tudjuk, hogy mi ez, de Kojima egy korábbi projektjéről lerántotta a leplet, ami hihetetlenül jól hangzik.

Az Amazon Prime The Boys című sorozata a héten került a címlapokra a vad és őrült szuperhős-orgiájával. Jól hallottátok, illetve inkább olvastátok. A Boys egy olyan sorozat, ami nem fogja vissza magát és tökéletesen bemutatja, hogy milyenek lennének azok az emberek, akik szupererővel rendelkeznek.

Nos, Hideo Kojima a Twitteren jelentette be, hogy egykoron egy olyan játékon dolgozott, ami nagyon hasonlított a The Boyshoz.

Kojima elmondta, hogy néhány epizód után abba kellett hagynia a The Boys nézését, mivel a koncepció túlságosan hasonlított az ő nyomozók vs. szuperhősök témájú játékához.

Azt is elárulta, hogy Mads Mikkelsen volt az első választása a főszerepre.

Érdekes módon Kojima azt mondta, hogy a projektet “félretették”, így talán ez a játék a jövőben végül napvilágot lát. Ha az Amazon valaha is úgy dönt, hogy játékot készít a The Boys alapján, akkor most már tudjuk, hogy kivel kéne összeállniuk a siker érdekében.

Mit gondoltok, Kojima képes lett volna egy jó The Boys-szerű játékot alkotni?

Betöltés...
Keresés
Keresés