A Riot fejlesztője elárulja, hogyan választják ki a LoL és a Wild Rift skinjeit

A League of Legends és a Wild Rift között nyilvánvalóan sok a hasonlóság, de ez nem jelenti azt, hogy a rajongók ugyanazokat a skineket kapják majd.

A Wild Rift skin tervezőjeként dolgozó ‘Riot EarthSlug‘ közösségi médiás posztjában részletezte, hogy milyen folyamat szerint választják ki, hogy melyik skin kerüljön be az egyes játékokba.

EarthSlug pontjai közül a legfontosabb, hogy

az egyes játékokon dolgozó csapatok közösen választják ki, hogy mely skinek illenek a legjobban az adott közönséghez.

A döntéshozatal olyan tényezőkön múlik, mint a bajnok utolsó skinje óta eltelt idő, a skinek teljes száma és még sok más tényező.

Azt is érdemes megjegyezni, hogy EarthSlug szerint a Wild Rift számára egy skin elkészítése kétszer annyi időt vehet igénybe, és emiatt a csapatnak jóval a megjelenés előtt kell meghoznia a döntést arról, hogy mely skinek csatlakoznak a mobiljátékhoz.

E tényezők miatt nem minden, a League-ben elérhető skin kerül át a Wild Riftbe, és nem is fog minden, ebben a mobilos címben elérhető skin visszatérni a League-be.

EarthSlug arra buzdította a közösséget, hogy osszák meg a visszajelzéseiket arról, hogy mit szeretnének az egyes játékokban, mivel ez segít a csapatnak abban, hogy pontosan azt szolgálják ki, amit ők szeretnének.

A két cím közötti különbség a jövőben még nagyobb lehet. Még áprilisban a Riot egyik fejlesztője elárulta, hogy bár nincsenek tervek, de a Wild Rift exkluzív bajnokok hozzáadását sem zárták ki.

Egyelőre úgy tűnik, hogy az exkluzivitások mértéke a skinekre korlátozódik.

Ám akkor a kérdésem, hogy miért van 241236 Lux skin?

Betöltés...
Keresés
Keresés