“A T-Bag szexuális zaklatásnak számít” – Teljesen összetört a gamer lány

A Galorant Discord szerverén, – egy olyan hely, ahol a női és nem bináris játékosok összekapcsolódhatnak, tanulhatnak és fejlődhetnek -, az egyik szobában, amit “komoly beszélgetések” címmel láttak el az amerikai problémákról beszélgettek, amely a nőket érinti.

Ezt a témát mi nem szeretnénk kivesézni, viszont ami megütötte a gamerek szemét, az egy hölgy reakciója, amit a csoportba írt. Az egész fontos témát megkerülte, majd kitért a játékokra.

“Az emberek úgy gondolják, hogy elfogadható és vicces a t-bagelés, miközben igazából ez csak szexuális zaklatás.”

Majd folytatta: “Ugh, egy visszataszító világban élünk, én csak szeretném széppé tenni”.

Ekkor érkezett egy másik személy, aki kifigurázta a hölgy véleményét: “Ha a t-bagelés szexuális zaklatás, akkor én egy visszaeső szexuális bűnöző vagyok”

E sorok után a hölgy kifejtette a véleményét: “Én úgy gondolom, hogy igenis szexuális zaklatás. Ha nem adtam engedélyt, hogy valaki a nemi szervét az arcomba dörgölje, az szexuális zaklatás. És a helyedben nem lennék büszke, hogy visszaeső bűnöző vagy.” – írta.

“Lehet, azt gondolod, hogy ez csak egy videójáték. Hát én egy nagy csoport fiúval nőttem fel. Ez nem vicces. Ez kifejezetten undorító”. – fejezte be a gondolatát.

Persze miután rájött, hogy nem mindenki ért vele egyet, elmondta, hogy ő sír, mert azt hitte, hogy ez a Discord szerver egy “biztonságos hely”. Majd egy moderátor segítségét kérte, ami persze azt eredményezte, hogy erről nem lehetett többé beszélni a csatornán.

Természetesen rengeteg meme/keresztvita is született a hölgy felháborodásából:

  • “Egy olyan játékban, ahol embereket gyilkolsz és ténylegesen terrorcselekményeket hajtasz végre (futurisztikus bombát helyezel el)? Ez egy borzasztóan furcsa dolog, hogy erre koncentrált. Remélem, hogy az illető csak trollkodik, de ha nem, az elég szomorú a véleményem szerint.”
  • “911, mi a vészhelyzet?” “Meg T-bageltek a Warzone-ban.”
  • “Szó szerint lelősz engem egy videojátékban, és ez sért engem, úgyhogy kérlek, ne lőj rám, köszönöm!”

Ám voltak, akik a videójáték kultúrát szidták, amiért ilyeneket megengedhetünk magunknak. Természetesen a képek eltűntek a Twitteről, de mint tudjuk, ami egyszer felkerült az internetre, szinte lehetetlen eltávolítani.

Ti mit gondoltok a T-bagelésről?

Betöltés...
Keresés
Keresés