A VALORANT játékosok egy új rendszer hozzáadását kérik a fejlesztőktől

Néhány VALORANT rajongó szeretné, ha a játék kapna egy olyan rendszert, amely segítené a segítőkész vagy pozitív csapattársak jutalmazását, miközben kiemelné a toxikus játékosokat.

A csapatmunka és a kommunikáció alapvető része a VALORANT-nak, különösen a rangsorolt meccseken. Épp ezért minden játékos reméli, hogy olyan hasonlóan gondolkodó játékosok csoportjával áll sorba, akik együtt dolgoznak és segítik a csapat sikerét anélkül, hogy toxikusak lennének.

A játékosok közül sokan szeretnék, ha lenne lehetőség a pozitív játékosok jutalmazására, mint például az Overwatchban vagy a League of Legendsben megtalálható commend-rendszer.

A VALORANT játékosa, Krazy Monqui nemrég megosztotta a commend rendszerrel kapcsolatos elképzeléseit, és elmagyarázta, hogyan lehetne a játékosokat játékbeli valutával jutalmazni, miközben leleplezné a problémás játékosokat.

Egy meccs után a játékosok megdicsérhetnék csapattársaikat a jó kommunikációért, csapatmunkáért és más pozitív tulajdonságokért, hogy a Riot tudassa velük, hogy segítettek a pozitív környezet kialakításában. Elég dicséretért játékbeli valutát kaphatnának a játékosok, ami arra ösztönözné őket, hogy jó csapattársak legyenek.

Commend system for ranked especially from VALORANT

A dicséreteket nem kapó játékosok szintén piros zászlót jelenthetnének, különösen, ha egyidejűleg toxikus viselkedés miatt jelentik őket. Az elismerési rendszer jutalmazhatná és ösztönözhetné a jó viselkedést, miközben segítene a Riotnak nyomon követni azokat a játékosokat, akik tönkreteszik a játékélményt.

Sok játékos egyetértett a javasolt rendszerrel, bár nem világos, hogy a fejlesztők a közeljövőben szándékoznak-e hozzáadni egy ilyen rendszert. A Riot a jövő hónapban vezeti be a hangértékelési rendszer háttérben történő elindítását a VALORANT-ban, ezzel is mutatva, hogy elkötelezett a VALORANT élmény javítása iránt.

Ti mit gondoltok egy ilyen rendszer kialakításáról?

Betöltés...
Keresés
Keresés