„Ez az én szerencsém” – Így sikerült xQc 2.3 milliós trade up contractja

Talán nem mondok semmi újat ezzel az információval, de a CS:GO-ban a trade-up contractok lehetővé teszik, hogy 10 skin-t becserélj egy magasabb ritkaságú skin-re.

Ha szerencséd van, a kapott skin többet érhet, mint a tíz feláldozott skin értéke.

xQc azonban nem akármilyen cserével próbálkozott – nagy fába vágta a fejszéjét, remélve, hogy egy AWP Dragon Lore-t, a CS:GO egyik legdrágább skinjét szerezheti meg.

Ahhoz, hogy 10% esélye legyen a Dragon Lore megszerzésére, Lengyelnek több mint 6000 dollárt (2.3 millió forintot) kellett költenie a tíz skinre a trade-uphoz. Ezek között volt egy M4-A1s „Knight”, amely több mint 2000 dollárt ért (750.000 Ft), és egy M4A4 Poseidon, amely körülbelül 1400 dollárt (530.000 Ft) ért.

A lehetséges hatból csak két eredmény jelentett volna nyereséget xQc számára, míg 30% esély volt arra, hogy egy mindössze 50 dollárt érő skinhez jusson.

Ettől függetlenül xQc nagyon szerette volna megszerezni a Dragon Lore-t, amelynek becsült értéke 14.000 dollár körül van.

Sajnos ehelyett az 50 dolláros skint kapta meg.

Az összes skin közül, amit kaphatott volna, ez volt a 2. legrosszabb, egy másik, mindössze 7 dollárt érő skin mellett. De a többi lehetőség között szerepeltek AK és M4 skinek is, amelyek értéke meghaladta a 2500 dollárt – ami egy kicsit enyhítette volna a veszteséget.

Te mennyit veszítettél trade up contractokon?

kép: Daily Dose of Juice

Betöltés...
Keresés
Keresés