A League of Legendshez köthető a streamer életének legkínosabb pillanata

Egy nemrégiben lezajlott Q&A során LilyPichu és Disguised Toast felfedték a legkínosabb pillanataikat, hiszen nincs is jobb dolog, mint felsérteni a régi sebeket.

“Valószínűleg a legkínosabb pillanat számomra az volt, amikor főiskolás voltam, és…” – magyarázta LilyPichu. “Odamentem, hogy a League of Legendsről beszélgessek ezekkel a srácokkal. Nidalee-ról beszélgettek. Mondtam, hogy ‘hé Nidalee, én is játszok League-et. Mi az Idézőneved?”

Erre úgy nézett rám, mintha teljesen őrült lennék, de én rádupláztam, és azt mondtam: ‘hé, az én Idézőnevem “ez meg ez”, nem akartok játszani?'”.

Sajnos LilyPichu rosszul hallotta a beszélgetést, és félrehallotta, hogy valójában miről is beszélgetett a csoport. “Azt mondták, hogy Olaszországról (Italy) beszéltek, mert oda mennek. És ekkor én csak annyit mondtam, hogy ‘Nagyon sajnálom, sziasztok’ – aztán egyszerűen elszaladtam”.

“Ezután soha többé nem beszéltem idegenekkel a League of Legendsről.”

Ez minden bizonnyal egy kínos társadalmi interakció, és valószínűleg mindenki együtt tud ezzel érezni, aki valaha is félreértett már egy beszélgetést.

Neked volt már hasonlóan kínos League of Legends pillanatod IRL?

Betöltés...
Keresés
Keresés