Így szuperál a 10 ezer forintos PlayStation 5 – VIDEÓ!

Annak ellenére, hogy a sok ígéret szerint az ellátási problémák végre véget érnek, valamikor, hamarosan, talán, még mindig rengeteg ember van, akinek nem sikerült megszereznie egy PlayStation 5-öt.

Ha a készletek feltöltéséről van szó, ha pislogsz, lemaradsz róluk – ott kell lenned és készenlétben kell állnod a készletriasztásokkal, ha reménykedni szeretnél, hogy még azelőtt megszerezz egyet, hogy a kereskedők elkapkodnák őket.

De mi lenne, ha lenne egy egyszerűbb és sokkal olcsóbb megoldás?

Ahogy arról a PlayStation LifeStyle beszámolt, az emberek kiszúrtak egy hihetetlenül olcsó “PlayStation 5”-öt az interneten, amelyet 25 font körüli összegért szerezhetsz meg, 200 játékkal együtt. Mi lehet itt a baj?

Ahogy azt már tényleg sejteni lehetett, ez a termék biztosan nem a Sony műve. Amint azt a YouTuber Spawn Wave videója bemutatja, ez egy GameStation 5.

Az első dolog, ami itt azonnal feltűnik, az a mérete, mivel a GameStation 5 apró. Talán csak azért, mert az aktuális PS5 elég nagy egy konzolhoz képest, de a GS5 olyan aprónak tűnik, hogy az már-már kissé aranyos.

Egy másik dolog, amit meg kell jegyezni, hogy a kontroller egyértelműen az eredeti PlayStation kontrollerből merít “inspirációt”, nem pedig a DualSense-ből.

Akár hiszed, akár nem, valóban működik, bár biztosan nem nyújt olyan nagy teljesítményű élményt, mint amit egy PS5-től remélnél.

Ehelyett egy elég gyenge szintű emulációt kínál olyan játékokhoz, mint a Super Mario Bros. 3, a Pac-Man és valami fura bootleg Harry Potter-játék.

Mit gondoltok, volt, aki véletlen vett egy ilyen “eszközt”?

Betöltés...
Keresés
Keresés