Nemesis vagy esetleg Iron Man? – Új Marvel játék érkezik az EA-től!

Már elég sok Marvel cím van készülőben, nem igaz? A Marvel’s Midnight Suns-tól kezdve (ami még idén érkezik) a Marvel’s Wolverine-ig (ki tudja, mikor jelenik meg ténylegesen), van mire várni.

Úgy tűnik azonban, hogy ez még csak a kezdet, mivel a prominens bennfentes Nick Baker (ismertebb nevén Shpeshal Nick) szerint egy forrás azt mondta neki, hogy az EA egy saját játékon dolgozik.

„Említette, hogy valószínűleg miről fog szólni, melyik IP-ről lesz szó a Marvelen belül, és még csak tippeket sem tudok adni anélkül, hogy elárulnék dolgokat” – mondta a múlt héten az Xbox Era Podcastben.

Nyilvánvalóan azonban a fő kérdés itt pontosan az, hogy mi is lesz valójában a játék?

A Redditen a felhasználók szorgalmasan találgatnak (és kíváncsiskodnak). Először is, ha a pletykák igazak, akkor nem ez lenne az EA első Marvel-játékos próbálkozása – 2005-ben ők adták ki a Marvel Nemesis: Rise of the Imperfects verekedős játékot, amely a Nemesis képregénysorozathoz kapcsolódott.

EA possibly working on new Marvel game from GamingLeaksAndRumours

A Metacritic a PS2-es verziónak egy nagyon közepes, 53-as kritikai pontszámot adott, a 6,2-es felhasználói pontszám pedig nem sokat dobott rajta. Mondanom sem kell, hogy egy folytatás valószínűleg nem lenne a világ legkívánatosabb címe, de azért meg kell fontolni, mint lehetőséget.

Ami viszont azt illeti, hogy mit szeretnének látni az emberek? A Redditen egy kiemelkedő válasz született: a Vasember. „Reskinned Anthem egy Iron Man játékká” – írta Agoonga. „Igen kérem, már  megőrülök egy akció-RPG nyílt világú Iron Man játékért. Ő a tökéletes hős egy játékhoz, mert a ruhái jól lefordíthatók RPG elemekkel és [testreszabhatósággal], és már most megvan a TÖKÉLETES mozgásmechanika” – válaszolta xChris777.

Ám egyelőre ezek mind csak felvetések és pletykák, szóval addig nem tudhatunk semmit biztosra, míg hivatalosan nem erősítik meg.

Ti melyik játéknak örülnétek?

Betöltés...
Keresés
Keresés