Te melyikkel villognál? – Így néznének ki a VALORANT csapatok playercardjai

Egy Twitter felhasználó, Avianics olyan VALORANT playercardok mock-upjait készítette el, amelyek középpontjában a potenciális csapatok állnak, amelyek jövőre bekerülhetnek a Riot Games partnerségi rendszerébe.

Több mint 150 csapat jelentkezett a VALORANT partnerségi rendszerébe, miután a Riot bejelentette, hogy 2023-ban különböző régiókra osztja a csapatokat. Bár hivatalosan még egyetlen csapatot sem fogadtak el, Avianics különböző playercardokat készített az észak-amerikai, brazil és dél-koreai csapatok számára,

hogy a rajongók jobb képet kapjanak arról, hogyan nézhetnek ki az egyes csapatok playercardjai.

Minden egyes playercard tartalmaz valami egyedit a csapathoz köthetően, miközben megtartja az általános témát.

Az OpTic Gaming mögött például egy fekete téglafal van, ami a csapat szurkolói bázisára utal. A Cloud9 és DRX  fő logója mögött hullámos geometriai mintával rendelkeznek, ami megkülönbözteti őket a többi hasonló kék-fehér színösszeállítástól.

A Ninjas in Pyjamas és a Sentinels is kapott példaszerű playercardokat, amelyek saját csapatuk színeit és logóját viselik.

Avianics itt sem állt meg. Olyan csapatoknak is készített példakártyákat, mint a 100 Thieves, a KOI, a LOUD és mások, mint további példa arra, hogy az orgok mennyire kreatívak lehetnek a márkaépítésben.

Egyelőre nem világos, hogy pontosan hogyan fog kinézni a VALORANT partnerségi rendszer a lehetséges játékbeli tárgyakkal, amelyek maguk a csapatok köré összpontosulnak.

Más címek, például a Halo, a Call of Duty és az Overwatch mindegyike rendelkezik csapat-témájú skinekkel a játékosmodellekhez, amelyek segítenek a rajongóknak megkülönböztetni, hogy melyik csapat melyik.

Valami olyan, mint a csapat playercardok, a gun buddies vagy a fegyver skinek tökéletes párosítás lehet a VALORANT közelgő partnerségi rendszeréhez.

De egyelőre nincs arra utaló jel, hogy a Riot megvalósítaná-e a rajongó által létrehozott koncepciót a játékában.

Nektek melyik tetszik a legjobban?

Betöltés...
Keresés
Keresés