A Riot az egyik Star Guardian skin teljes bevételét jótékony célra fordítja

A Riot Games július 28. és augusztus 29. között a Star Guardian Taliyah skinből származó bevételt a Social Impact Fundnak ajánlja fel – jelentette be a vállalat.

A Riot 2019-ben hozta létre a Social Impact Fundot, és azóta a különböző játékcímeiből származó bevételt arra fordítja, hogy segítsen a rászorulókon világszerte.

2020-ban a Riot több mint 14 millió dollárt gyűjtött össze a COVID-19 áldozatainak segélyezésére a League of Legends különböző skinjei és csomagjai révén.

A Riot ismét a legnépszerűbb játékcímét, a League of Legendset fogja felhasználni, hogy a már összegyűjtött dollármilliókat még tovább növelje az alapítvány számára.

Gyaníthatóan Taliyah Star Guardian skinje az event második fázisában fog megjelenni, ami egybeesik azzal a dátummal, amikor a skin bevételét az adománygyűjtéshez használják fel a 12.14-es patch alatt.

A játékosok megvásárolhatják a skint, hozzájárulva a Social Impact Fundhoz.

A Riot nem csak a COVID-19-hez hasonló krízishelyzetek megsegítésére adományoz. A csapat minden téren elkötelezett a segítségnyújtás mellett, beleértve a STEM-oktatáshoz való hozzáférés bővítését, a közösségek építését és védelmét online és személyesen, valamint a mindenféle háttérrel rendelkező emberek támogatását.

“Játékosközpontú vállalatként reméljük, hogy olyan játékélményeket hozunk létre, amelyek értelmet adnak a játékosoknak, és reméljük, hogy segíthetünk javítani a világot, amelyben élnek, azáltal, hogy szolgáljuk és befektetünk a közösségekbe, amelyeknek részei vagyunk” – írja a Riot a Social Impact Fund címlapján.

Te megveszed a skint?

Betöltés...
Keresés
Keresés