Az internet segítségét kérte az apuka: “Mit tudnék a lányaimmal játszani?!”

A Reddit felhasználó, mocuzzy azért lépett a platformra, hogy elmondja, hogy a munkája miatt el kellett költöznie, és már nem láthatja olyan gyakran a 10 és 12 éves lányait, mint szeretné.

Ezért tanácsot kért a Reddit közösségétől, hogy milyen online játékokat játszhatna a lányaival.

A következőket írta: “Sziasztok, én (apa, 37 éves) olyan játékokat keresek, amit a lányaimmal (10, 12 évesek) online játszhatnék. Nemrég költöztem el a munkám miatt, és nem fogom őket olyan gyakran látni, mint szeretném” – kezdte.

“Remélem, van olyan játék, amit együtt játszhatnánk, ami lehetőleg egy kicsit csapatjátékos hangulatú, headseten keresztül beszélhetünk egymással, és csak cseveghetünk a játék közben, lehetőleg a Steamen elérhető játék legyen, mivel jelenleg nincs konzolunk, és ne legyen túl nagy hardverigényű, mivel leginkább laptopunk van.”

Good online game to play with daughters? from gaming

Az internet tette a dolgát, és hamarosan összefogott a poszt alatt, több mint 1000 ember tett javaslatokat.

Az apuka a Portal 2, a Minecraft, a Stardew Valley és az It Takes Two mellett landolt, mint megfelelő címek.

Az apuka hozzátette: “Nagyon köszönöm a sok jó információt, legendák vagytok! Azt hiszem, elköltök egy kis pénzt a Steam kiárusításon, veszek néhány headsetet és egy másik PS5 kontrollert. […] Kipróbálom a Discordot, és létrehozok-e egy családi szervert”.

Később egy újabb frissítést tett közzé, miután a Klei Entertainment három példányt küldött a kétgyermekes apukának a Don’t Starve Together című multiplayer játékukból. Ám azóta a Diablo és a Tabletop simulator is felkerült a listára.

Hát nem aranyos?!

Betöltés...
Keresés
Keresés