Dr. Disrespect a “legnagyobb PR-botrányának” nevezte a Warzone anti-cheatjét

Dr. Disrespect feltette a kérdést a rajongóinak, hogy mi a legnagyobb PR-botrány a videojátékok történetében, mielőtt válaszolt volna saját kérdésére.

“RICOCHET” – mondta anélkül, hogy további kontextust adott volna annak hátterében, hogy miért érzi így.

Doc megjegyzései komoly indulatokat váltottak ki a közösségen belül, egyesek ellenezték a streamer véleményét, míg mások kiálltak mellette.


“Szó szerint milyen értelemben? A játék bevezetett egy jobb anti-cheat-et RICOCHET néven. Ez nem olyan mély?!” – válaszolta az egyik.

“Őszintén mondhatom, hogy durvább hackelést tapasztaltam, mióta megjelent az Anti-cheat” – írta egy másik játékos, aki úgy gondolja, hogy a RICOCHET óta rosszabb a helyzet. “Egész idő alatt támogattam őket, de hamar rájöttem, hogy ez baromság”.

“Ja, és az anti-cheat egyáltalán nem működik, és vicces, hogy Doc minden idők egyik legtöbbet vádolt játékosával játszik” – válaszolta egy felhasználó, utalva ZLanerre.

A YouTuber kijelentései azt is eredményezték, hogy egyesek azt is kifogásolták, hogy Doc NFT-ket vezet be a készülő videojátékába, mivel úgy vélték, hogy ez nagyobb PR-ügy.

Ám véleményem szerint, aki úgy érzi, hogy a RICOCHET nem segített a Warzone hackerek visszaszorításában, annak gondjai vannak. Lényegesen kevesebb csalóval lehet találkozni, ami nem azt jelenti, hogy teljesen sikerült visszaszorítani a csalást,  – hiszen vannak a drágább “prémium” csalások, amiért busás árat kell fizetni – hanem azt, hogy az “egyszerű” csalások ellen bizony működik.

Mit gondoltok, igaza van a Dokinak, vagy megint csak kell neki a hiszti?

Betöltés...
Keresés
Keresés