“Ezért nem bannolhatnak” – Legális aimbotot reklámoz a Warzone TikToker

A Season 4 frissítés a nerf helyett még jobban buffolta az NZ-41-et, a fegyveren csak pár dolgot kell kicserélni az előző meta buildjéhez képest. Érthető módon a Warzone fejlesztői utaltak arra, hogy hamarosan érkezhet egy NZ-41 nerf.

Így kihasználva a tökéletes pillanatot egy Warzone TikToker trollkodott a játékosokkal, mondván, hogy van egy “legális aimbot” a játékbeállításokban,

de ehelyett csak bemutatta az “új” OP NZ-41 loadoutot.

Amint látható a TikToker kontrolleren játszik, ami valóban úgy néz ki, mint valami aimbot, de valószínűleg csak jól használja az aim assistot.

Íme az “új” NZ-41 loadout:

@cupppajoe5 Legal Aimbot in Warzone #warzonetips #warzone #fortuneskeep #codtips #warzonetok #foryoupage #foryou ♬ original sound – Xen CupppaJoe5

Muzzle: MX Silencer

Barrel: Orbweaver 360mm

Optic: 2.5x optic

Stock: Orbweaver Epack

Underbarrel: m1941 hand stop

Magazine: 50rnd Magazine

Ammo Type: lengthened

Rear Grip: Hatched Grip

Proficiency: Brace

Kit: Fully loaded

A wzranked szerint az NZ-41-et jelenleg 17,47%-ban választják, a következő legnépszerűbb fegyvert pedig csak 8,31%-ban.

Tully Auckland, a Raven vezető játéktervezője elmondta, hogy: “Vannak olyan fegyverek, amelyeket úgy terveztek, hogy könnyen használhatóak legyenek, de az NZ nem tartozik közéjük.”

Győződj meg róla, hogy kipróbálod magadnak ezt az NZ-41-es loadoutot, mivel ma este várható a nerf! Ám ha valóban nerfelik az NZ-t, akkor érdemes lehet kipróbálni az új LMG-t, aminek a loadoutját ITT találod.

Te már az “új” NZ loadoutot használtad?

Betöltés...
Keresés
Keresés