Sutyerák a LoL legerősebb karaktere? – Ezt bizonygatja egy lelkes játékos

A League of Legends sajnos közel sem bugmentes, ám ettől függetlenül azt kell mondjam, meglehetősen jó állapotban van. Az online játékok kategóriájában kiemelkedő helyen áll, mégis bizonyos mechanikák rosszul működnek. Ilyen például Sutyerák, vagy ahogyan többen ismerik, Scuttle Crab esete is. A pajzzsal rohangáló, mozgékony folyami állatka kulcsszerepet játszik a makrojátékban, így kiemelkedően fontos, hogy a csapatok megszerezzék az általa adott bónuszokat. A pajzsa miatt viszont nem egyszerű legyűrni, ezért érdemes CC-vel (crowd control) rendelkező karakterekkel megtámadni. Ha CC-hatás éri a lényt, azonnal elveszíti a pajzsát.

I Tested Every Single Damaging CC Ability In The Game To Prove Scuttle Crab Is Broken For No Reason from leagueoflegends

Nos, egy lelkes LoL játékos letesztelte és sajnos nem működik rendeltetés szerűen ez a játékmechanika. Összesen 144 CC képességgel próbálta meghökkenteni a Scuttle Crabet, ám ezek közül csupán csak 100 osztott ki úgy sebzést, ahogy az a “nagy könyvben” meg van írva. A másik 44 alkalommal a sebzést elnyelte a pajzs és nem sikerült a CC-nek köszönhetően átütni azt.

Egy-egy ilyen kellemetlenségen komoly hátrányokat okozhat, így remélhetőleg a Riot Games mihamarabb kivizsgálja a hibát. Szerencsére a poszt komoly közösségi figyelmet generált, így valószínűleg nem fogja elkerülni a fejlesztők figyelmét a téma.

Betöltés...
Keresés
Keresés