Hamarosan egy Stranger Things karakter érkezhet a Dead by Daylightba

A Dead by Daylight számára nem idegen a jó crossover. A Behaviour Interactive túlélőhorrorja társult már a Left 4 Dead, a Halloween, a Rémálom az Elm utcában és a Fűrész című filmekkel, de a játék egyik legnépszerűbb limitált idejű eseménye a 2019-es Stranger Things crossover volt.

Az esemény Steve Harringtont, Nancy Wheelert és egy Demogorgont hozott el a Dead by Daylightba, miközben a játékosok Hawkins egyik földalatti laboratóriumának sötét folyosóin kalandoztak. Ha örömmel emlékszel a crossoverre, a jó hír az, hogy lehet, hogy nagy visszatérés lesz – egy extra vendéggel kiegészülve.

Az eredeti Stranger Things együttműködés 2021 novemberében ért véget, miután a Behaviour Interactive engedélye lejárt a Netflix IP használatára,

de ez nem akadályozta meg a rajongókat abban, hogy petíciót indítsanak a megújítás érdekében.

Eddig több mint 38.000 rajongó írta alá a petíciót, és a Netflix talán tudomásul vette.

A prominens szivárogtató, a LeaksDBD egy mostanra törölt tweetben a következőket írta: “A Netflix felvette a kapcsolatot a Behaviourral, hogy a megszűnt Stranger Things kollabot követően egy jövőbeli együttműködést javasoljon. Ez azt jelenti, hogy nem csak az ST fejezet tér vissza, hanem új tartalom is – Vecna is része ennek”.

Mit gondoltok, újabb együttműködés lesz ebből?

Betöltés...
Keresés
Keresés