NICKMERCS elmagyarázza, hogyan kaphatna a Warzone ranked játékmódot

Nemrég NICKMERCS visszatért a Warzone-hoz, hogy kipróbálja az új Fortune’s Keep pályát. Ekkor azt mondta, hogy az új pálya máris jobb, mint a Caldera.

Bár Nick tapasztalatai a Fortune’s Keepről pozitívak voltak, a streamer elárulta, mit gondol a rangsorolt mód hozzáadásáról.

A játék közösségében, különösen a profi játékosok és a streamerek között már többször szóba került ez a téma, ám a Warzone fejlesztői nem adták be a derekukat az ötletnek.

Most a népszerű tartalomgyártó azonban úgy véli, hogy rájött, mi kell ahhoz, hogy a Warzone egy élvezhető ranked rendszert kapjon.

És ez nem más, mint a mobility.

Annak ellenére, hogy élvezte a Fortune’s Keep szűkebb harcát és nonstop akcióját, Nick úgy véli, hogy nehéz lenne egy rangsorolt módot hozni a Warzone-ba. “Egyszerűen azt gondolom, hogy nehéz a BR-eket így működőképessé tenni, amikor nincs rotáció, nincs mobilitás, nincs szupererő – mint ahogy az Apexnek is van egy nagyon klassz keveréke.”

Ezután megemlítette, hogy az Apex Legends karakterei mind egyértelmű szinergiákkal rendelkeznek egymással, ami segít izgalmas csapat alapú játékokat létrehozni. Ez az, ami annyira vonzóvá teszi Nick számára a Respawn battle royale-ját.

A streamer azt is megjegyezte, hogy a Fortnite-nak is megvannak a saját mechanikái, amelyek frissen tartják a dolgokat. “Ott van az építés, és még a no build-en is vannak autók, riftek és Impulse Gránátok – mindenféle mobilitás” – mondta Nick.

“A Raven Software-nek hozzá kellene adnia némi mobilitást ehhez a játékhoz, különösen, ha versenyeket és ilyesmiket terveznek. Az király lehetne. Az egyetlen dolog, amit mindig is szerettem a Warzone-ban, az az, hogy az akció nonstop. Nehéz ezt nem szeretni, csak egyszerűen nincs ranked mód.”

Ám érdekes a mobilitási panasz, hiszen a Warzone már egy jó ideje hozzáadta a léggömböket és a különböző járművek is a rendelkezésre állnak. Azt azonban, hogy a fejlesztők a Warzone 2-ben is több mozgási lehetőséget biztosítanak-e, még nem tudni.

Mit gondoltok, valóban a mobilitással van a probléma?

Betöltés...
Keresés
Keresés