Mutatjuk a három legjobb női Valorant játékost – Igazi zsenik!

A női Valorant esportolói szcéna eléggé megnőtt 2020 vége óta, amikor a Discordos közösség, a Galorants elkezdett versenyeket rendezni olyan csapatok számára, amelyekben kizárólag női és nem bináris játékosok játszanak.

Ezek a versenyek a Riottal való partnerséggé fejlődtek a VCT Game Changers körön keresztül, ami a Valorant Champions Tour női megfelelője.

Végső soron az a cél, hogy a női játékosok integrálódjanak a férfiak által dominált VCT-be, de a Game Changershez hasonló lehetőségek biztosítása a nők és a nem bináris játékosok számára fontos első lépés.

Ezt ünnepelvén mutatjuk most meg nektek a (szerintünk) Top 3 női játékost:

3. XSET Ellie

Ellie teljes munkaidőben az XSET csapatát erősíti, és streamel is. Számos különböző szerepben jeleskedik, de Skye az “igazi” a számára.

2. C9 Bob

Bob márciusban hagyta el előző csapatát (Soniqs), és a csapathoz való csatlakozása előtti hónapokban a C9 White néhány más tagjával együtt játszott. Rengeteg tapasztalata van a Valorantban, a fő választásai: Sova és Fade. A rajongók már nagyon várják a debütálását a C9 White tagjaként.

1.C9 MeL

MeL a C9 White játékbeli vezetője. Játéktudása széleskörű, és számos szerepkörben jeleskedik, legtöbbször Chambert választja. A Valorant szcéna minden szintjén sok dicséretet kapott, a lazán játszóktól a férfi profi szcéna legjobb játékosaiig.

TenZ még azt is mondta, hogy szerinte MeL könnyen bekerülhetne egy VCT csapatba.

Te kit tennél még a listára?! 

Betöltés...
Keresés
Keresés