„Elfogadhatatlan!” – Az Apex játékosoknál betelt a pohár

A játék elsöprő népszerűsége ellenére néhány játékosnak régóta gondjai vannak a csatlakozási és lag problémákkal. Míg az alapvető javítások (vezetékes internet, gyorsítótárak törlése stb.) néhány játékoson segíthetnek, a problémák sokaknál továbbra is fennállnak.

A Respawn nemrég megismételte elkötelezettségét a helyzet javítása érdekében, de mivel a játék tizennegyedik szezonja gyorsan közeledik, sokak szerint az Apex Legends életciklusának ezen a pontján már stabilabbnak kellene lennie a helyzetnek.

Ezeket az érzéseket egy július 2-i Reddit-posztban „Decepti05” nevű játékos fogalmazta meg:

„Ez egyszerűen elfogadhatatlan ezen a ponton”.

Csatolt egy klipet, ahol problémamentesen játszik, azonban az akcióba érve a játék elkezdte villogtatni a rettegett lag szimbólumokat, ami a játékos halálát okozta.

It’s just unacceptable at this point from apexlegends

Több ezer játékos upvote-olta a posztot, utalva arra, hogy hasonló problémákat tapasztalnak. A legkirívóbb, hogy sokan arról számoltak be, hogy nincs lag jelző, amíg el nem kezdenek tüzelni egy ellenségre – hasonlóan az OP tapasztalataihoz.

A Respawn nem reagált a konkrét panaszokra, de mivel még mindig sok játékos érintett, reméljük, hogy a stabilitás és a kapcsolat javulását látjuk a továbbiakban.

Ti is tapasztaltatok hasonló laggokat?

Betöltés...
Keresés
Keresés