Tragikus helyzetben a FIFA, nyeli a rendszer a foddert és a Coint

Talán még sosem volt ilyen rossz helyzetben az EA Sports sportjátéka, a FIFA 22. A tartalom csak úgy árad fejlesztői oldalról, viszont lassan már nem lesz mivel fedezni azt, hála a ligahiátusnak, valamint annak, hogy a TOTS lapok is megszerezhetetlenek.

Ott van példának okáért Gareth Bale új SBC-jének megjelenése. A kritériumok között ott vannak a TOTW, vagy TOTS lapok, viszont jelenleg szinte nincs esély arra, hogy ezeket utánpótoljuk. Ha valaki képes végig szenvedni a Weekend League-et és szerezni garantált TOTS pakkot, akkor van esély arra, hogy teljesítgesse az új kirakósokat, egyébként mélyen a zsebünkbe kell nyúlni, ugyanis más lehetőség nincs ezeknek a beszerzésére, csak a piac.

As of now, the only tradeable TOTS/IF supply available in the game are the 3x 91+ packs from FUT Champions from FIFA

A TOTW Upgrade-ek lejártak, új nem került a helyükre, nincsen se SBC, se Objective, ami garantáltan adna TOTS kártyát, így most olyan helyzetbe került a FIFA, hogy a szóban forgó speciális kártyák iránt megugrott a kereslet, csak éppen a kínálat forrása drasztikusan leszűkült.

Reméljük hamarosan orvosolják ezt a fejlesztők, mert ha nem, akkor nagy baj lesz, el fognak szállni a TOTW és TOTS lapok árai. Igen, a mostaninál is jobban…

Betöltés...
Keresés
Keresés