Megjegyezte anyja PayPal jelszavát, ennyit költött játékra a kislány

Egy 9 éves kislány egyetlen hétvége alatt 500 fontot költött a Robloxon, miután megjegyezte édesanyja PayPal jelszavát.

Ez körülbelül 230 ezer forint hiányt jelent a családi kasszából.

A 46 éves Amanda Conway és férje, a 46 éves Paul Conway a kislányukat és a család többi tagját vitték el az Isle of Wight fesztiválra. Amíg a család a zenekarokat nézte, az iskolás lány a Bloxburg nevű mobiltelefonos játékkal játszott – ez egy házépítő játék a Robloxon.

Amikor azonban a család visszatért, a kétgyermekes anyuka, Amanda ellenőrizte American Express számláját, és felfedezte, hogy 500 font értékű terhelése van.

Elizabeth bevallotta, hogy megjegyezte anyukája PayPal jelszavát, miután látta őt online vásárlásokat intézni, és költekezni kezdett. A kislány rengeteg Roblox tartalmat vásárolt.”Amikor rájöttünk, hogy mit tett, nagyon dühösek voltunk” – mondta Amanda.

„Rengeteg sírás és bocsánatkérés volt, mire én azt válaszoltam, hogy ‘ebből nem fogjuk kifizetni a hitelkártya számlát, ugye Elizabeth?’. Persze ma már csak egy vicces történésként gondolnak erre.

A Roblox szóvivője azt mondta: „Lehetővé tesszük és bátorítjuk a szülőket, hogy meghatározzák, mi a megfelelő a gyermekeik számára a Robloxon azáltal, hogy szülői felügyeleti beállítások egész sorát biztosítjuk, beleértve a költéskorlátokat is”.

Nos, úgy tűnik, néha talán mégsem elég hatékonyan. 

képek/forrás: roblox, walesonline

Betöltés...
Keresés
Keresés