Miért nerfelik, ha utána szétbuffolják? – Ismét iszonyat OP lehet a Wuju mester

Egy friss Twitter-bejegyzésben Riot Phroxzon felfedte, hogy a következő League of Legends frissítésben mely bajnokok milyen buffokat és nerfeket kapnak.

Ezek egyike Master Yi, és az újítások nem néznek ki túl jól:

Az automatikus támadási távolság:

  • 125 –> 175

Új Q kiegészítés:

  • Amikor az Alpha Strike véget ér, válaszd ki, hogy a célponthoz képest milyen irányban szeretnél megjelenni.

W- Meditáció:

  • Cooldown – 28s –> 9s
  • Manaköltség: 50 –> 40 +6% max. mana másodpercenként
  • Új kiegészítés – A sebzéscsökkentés a meditálás első 0,5s ideje alatt mostantól 90%-os lesz, a sebzéscsökkentés pedig mindig 0,5s-ig fennmarad a használat után.

Először is beszélnünk kell a megnövekedett automatikus támadási hatótávolságáról. Ezen a szinten Master Yi támadási tartománya egyharmada lesz egy átlagos ADC bajnokénak. És egy olyan bajnoknál, aki az ADC-k és az összes backline squish megölésére specializálódott, ez már önmagában is sokat mond.

Ráadásul azzal a képességgel, hogy a Q-jával választhat, hogy hol jelenjen meg, valamint a közelgő lethality buffokkal együtt a teljes lethality Duskblade Master Yi lehetőségei most erősebbek, mint valaha.

És végül, a W sebzésének csökkentése a durability frissítésével együtt Master Yi-t egy valódi bruiserhez hasonlóvá teszi, elég hosszú időre ahhoz, hogy visszanyerje a cooldownját, és megölje a csapatod többi tagját.

És mindennek tetejébe minden League-játékos tudja, hogy Master Yi csak akkor jó, ha az ellenfélért játszik. Ezek a változások több feedert hozhatnak létre, és már alig várjuk azokat a jeleneteket, ahol egy szövetséges Master Yi elbukja az új Q pozicionálását, túlbecsüli magát, és az egész játékot elfeedeli.

Mit gondoltok, valóban túl OP lesz?

Betöltés...
Keresés
Keresés