Nincs értelme agyalni, ezt a lapot KÖTELEZŐ kiszedni a Fifában

A hétvégén megérkezett a FIFA 22 egyik legjobb lapja, ráadásul garantált SBC-ként. Júliust írunk, vagyis a játék már tényleg csak lefelé tart a leejtőn, értelmetlen tartogatni a foddereket és a Coint. Ezt az EA Sports is tudja, épp ezért élesítettek egy emészthető árú, 98-as összértékű lapot, mint SBC.

Ez a kirakós Gareth Bale End of an Era lapját szórja, ami egy pillanat alatt a játék egyik, ha nem a legjobb lapja lett hirtelen. Közel maxos összérték, szinte tökéletes támadóstatok és 5 csillagos trükkök, ráadásul mindezt a kanadaiak megtámogatták egy gyengébbik láb erősítéssel is. Félelmetesen erős, le a kalappal a fejlesztők előtt.

EOAE Bale SBC Reqs from FIFA

Ami talán a legszebb a történetben, hogy Real Madrid címert kapott a kártya, holott sok esetben már az új klubot állította az új kártyára a fejlesztők. Ilyen volt például Lionel Messi tavalyi EoaE lapja, ami egyből PSG címert kapott.

Bale új lapját nulláról körülbelül 730 ezer Coinból lehet kirakni, ám ha ráfordítjuk a nem használt TOTS foddereket, ezt az árat szignifikánsan le lehet csökkenteni. Hiba lenne kihagyni, tényleg az egyik legjobb kártya idén!

Betöltés...
Keresés
Keresés