Rajongói kérésre lett „hajléktalan-barát” az Overwatch 2 mapja

Az Overwatch 2 első bétája még áprilisban indult, és bár az akkor adott visszajelzések nagy része valószínűleg magára a játékmenetre vonatkozott, egy felhasználó felhívta a figyelmet a játék New York ihlette mapjának dizájnjával kapcsolatos problémára.

Meglepő, de a második béta indulásával a problémát már javították is a fejlesztők.

„Már a béta óta gondolkodom ezen, úgyhogy kimondom, mivel senki más nem tette” – írta a Twitter felhasználó @ClearTogether a múlt hónapban. „A Midtownban lévő padok hajléktalanellenes formája nagyon elkeserít”.

„Az ilyen padokat kifejezetten azért tervezték, hogy a hajléktalanok nyomorogjanak. Mivel az Overwatch egy ‘törekvő univerzum’, én ezt legrosszabb esetben is lehangolónak, legjobb esetben pedig oda nem illőnek találom”- magyarázta.

A játékos hihetetlenül boldog volt, amikor felfedezte a változást. „NAGYON köszönjük az Overwatch csapatának, hogy változtattak ezen. Ti vagytok a királyok!”.

Az Overwatch vezető narratív tervezője személyesen reagált erre: „Ez nagyszerű visszajelzés volt” – írta. „Emellett már a pálya történetének fejlesztése során korán eldöntöttük, hogy az Overwatch New Yorkja ingyenes, biztonságos szállást kínál az embereknek”.

Mit szóltok hozzá?! 

Betöltés...
Keresés
Keresés