Meztelen képekkel gyűjt pénzt Ukrajnának egy internetes csoport

Egy ukrán csoport – mely hasonlóan működik, mint az OnlyFans nevű platform – az interneten árulja aktfotóit, hogy pénzt gyűjtsenek országuk fegyveres erőinek számára.

A “TerOnlyFans” nevű projekt március óta már több mint 700 ezer dollárt gyűjtött össze.

Alapítója, Nastassia Nasko az Insidernek elmondta, büszke arra, hogy egyedülálló módon segíthet Ukrajnának.

Néhány nappal azután, hogy Oroszország február végén megszállta Ukrajnát, a Twitteren azt írta, hogy megkérdezte, hogy valaki, akinek van autója, segítene-e evakuálni egy ismerősét Harkivból.

Amikor senki sem válaszolt neki, a 23 éves lány félig tréfásan azt tweetelte, hogy küld egy meztelen képet magáról annak, aki tud segíteni.

Öt percen belül több mint 10 üzenet érkezett – mondta az Insidernek. Miután meztelen képet küldött magáról egy férfinak, ismerősét biztonságban kimenekítették Harkivból. Pár nappal később – a nemzetközi nőnapon –

Nasko és barátnője, Anastasiya Kuchmenko elindította a “TerOnlyFans” nevű csoportot. 

A projekt hasonló modellel rendelkezik, mint az OnlyFans, az előfizetéses közösségi platform, amely a felnőtt tartalomgyártók számára igencsak jövedelmező pénzkereseti lehetőséggé vált.

A TerOnlyFansen azonban a pénz nem az alkotókhoz, hanem egyenesen az ukrán hadsereghez kerül. Három hónap elteltével a csoport több mint 700.000 dollárt gyűjtött össze – mondta Nasko az Insidernek.

A weboldal indulása óta 35 nő és három férfi, – akiknek többsége Ukrajnában él -, regisztrált, hogy képeket küldjenek az adományozóknak.

képek/forrás: Insider, TerOnlyFans

Betöltés...
Keresés
Keresés