Napi barom: Pikachu majdnem porig égette az agyatlan streamer házát

iShowSpeed egy rendkívül népszerű YouTuber, aki több mint 9 millió feliratkozóval büszkélkedhet a fő csatornáján. Nemrég mi is írtunk arról, amikor véglegesen kitiltották a Valorantból, ezt a cikket ITT olvashatjátok el.

Speed leginkább a kaotikus élő közvetítéseiről ismert, ami miatt egyszer az influencert kitették egy vidámparkból, ezért nem meglepetés, hogy a következő sztori is rengeteg kérdést felvethet.

Legutóbbi on-stream csínytevésében a YouTuber július 4-i tűzijátékait osztotta meg egy ünnepi függetlenség napi közvetítés során… de ez nem végződött vastapssal.

Speed a streamje alatt egy Pikachu alakú tűzijátékot gyújtott meg a SZOBÁJÁBAN, amely szikrákat szórt a feje tetejéről.

Először úgy tűnt, hogy ez nem több, mint egy egyszerű tűzszökőkút – de Speed pánikolni kezdett, amikor a Pokémon felerősítette a tüzet, – és mindezt a többi tűzijáték tetején!

A tűzijáték Pikachu négy különböző nyílásból kezdett szikrákat szórni, és még pörögni is nekiállt, majd leesett az ágyáról a padlószőnyegre.

Speed a káosz közepette az édesanyját hívta, aki sikoltozott, és úgy tűnt, aggódik, hogy a tűzijáték miatt tűz ütött ki.

A fiával folytatott heves beszélgetés után látni lehetett, hogy a ház füsttel telik meg. Később a helyi tűzoltóság látogatást tett náluk, amit a nézők láthattak, amint Speed szobáját átvizsgálják a károk után kutatva.

Szerencsére úgy tűnik, Speed és édesanyja is jól vannak, bár a cikk írásakor még nem tudni, mekkora kár keletkezett a házban.

Speed a Twitteren arra kérte rajongóit, hogy imádkozzanak érte.

Nyilvánvaló, hogy ezek a tűzijátékok nem arra lettek kitalálva, hogy egy szobában, rengeteg tűzveszélyes tárgy mellett gyújtsák meg őket.

Így reméljük, most is csak trollkodik ezzel a tweettel.

Betöltés...
Keresés
Keresés