TELJESEN ingyen Apple TV jár a PS5 tulajoknak – Egyszerűbb, mint gondolnád!

Mindannyian szeretjük az ingyenes ajándékokat, és ha azon szerencsések közé tartozol, akiknek sikerült megszerezniük a Sony új generációs konzolját, akkor most egy remek kis ajándékot csíphetsz el magadnak, teljesen ingyen.

Ahogy arról a The Verge beszámolt, az Apple és a Sony minden PS5-tulajdonosnak hat hónap ingyenes Apple TV+-t kínál, amihez nem szükséges PS Plus.

Ez egyébként mind az új, mind a meglévő Apple TV+ előfizetőkre vonatkozik – tehát még akkor is beszállhatsz, ha korábban már fizettél a szolgáltatásért. Ráadásul az igénylés szuperegyszerű, és akár most azonnal megteheted, viszont nincs sok időd, mielőtt az ajánlat megszűnik.

A hat hónap igényléséhez mindössze annyit kell tenned, hogy megnyitod az Apple TV alkalmazást a PS5-ödön, és… ennyi.

Nos, ha még nem vagy előfizető, akkor be kell jelentkezned egy Apple ID-val is, de mit számít egy jelszó beviteli képernyő hat hónapnyi ingyenes tartalom mellett? Csak azok nem jogosultak, akik már előfizetettek az Apple TV+-ra egy csomagon, például az Apple One-on keresztül.

Normális esetben a streaming szolgáltatás előfizetése havonta 4,99 $, így ezzel az édes ajánlattal összesen körülbelül 30$-t takaríthatsz meg. Gondolj csak bele, mennyi mindenre költheted ezt a pénzt – akár egy új játékot is beszerezhetsz.

A promóciót már csak július 22-ig van időd beváltani.

Betöltés...
Keresés
Keresés