Élőben szexelt egy random férfival a Twitch streamer +18

A Twitch világa mára már fenekestül felfordult a néhány évvel ezelőttihez képest. Minden streamer próbál valamivel kitűnni, hogy több legyen, mint a többiek. A hölgyek előszeretettel veszik elő a bájaikat, ám a mostani eset „kicsit” túlzás.

A ‘hexacee’ nevű streamer ugyanis élő adásban szexelt egy random férfival, és szomjas sem volt már egy cseppet sem.

Anyone have the VOD from “Hexacee” stream last night? She was casually having sex in the pool with a guy she just met while on stream. from TwitchGoneWild

A pláne az egészben, hogy egy Redditor szerint a hölgy nem olyan sokkal ezelőtt porig alázott egy nézőt, amiért meg merészelte kérdezni, hogy esetleg OnlyFans tartalmakra számíthatnak-e majd a jövőben valamikor a lelkes rajongók.

Azt válaszolta, hogy az ő teste ettől többet ér.

Nos, annyira sokat ér, hogy a közösülés után a melleit „lebegtette” a medencében, és hosszú perceken át „gyönyörködhettek” benne a nézői, akik még képesek voltak az igénytelen tartalom után is ott maradni a csatornán. Ja, igen,

ugyanis az adást nagyon sokáig le sem állították. 

Akinek van gyomra hozzá, és szigorúan 18 év felett van, a felvételt végignézheti ITT, minden részletével együtt. A hölgy tagadja az aktust, ám a videót megtekintve láthatjuk, az szinte tagadhatatlan.

Hexacee csatornáját tiltották a Twitchen. 

Betöltés...
Keresés
Keresés