LENYŰGÖZŐ! – Így nézne ki a Fallout: New Vegas Unreal Engine 5-ben

Ha van egy játék, amiről a rajongók azt szeretnék, hogy több szeretetet kapjon, az a Fallout: New Vegas. Az Obsidian 2010-es RPG-jét sokan sokkal jobb játéknak tartják, mint a Fallout 3-at – ami különösen lenyűgöző teljesítmény, ha figyelembe vesszük, hogy mindössze 18 hónap alatt készült el.

Míg a Fallout 3 tagadhatatlanul egy fenomenális videojáték, a New Vegas inkább egy klasszikus RPG-nek tűnt, visszafogva elődje méretét és akcióját egy intimebb élmény érdekében.

Természetesen a New Vegas rajongói kétségbeesetten várták a folytatást vagy remake-et, amely mélyebben feltárja Új-Kaliforniát. Sajnos a pletykák ellenére egyelőre semmi konkrétum nem született.

Egyelőre legalábbis gyönyörködhetünk ebben a TeaserPlay által készített elképesztő új rajongói trailerben, amely megpróbálja bemutatni, hogyan nézne ki a Fallout: New Vegas, ha az Unreal Engine 5-ben készülne újra.

A YouTuber az UE5 összes csillogó új funkcióját – köztük a Lumen, a Nanite és a Screen Space Ray Tracing – felhasználta, hogy valami egészen különlegeset hozzon létre.

Bár még mindig nem kerültünk közelebb a Fallout: New Vegas hivatalos remake-jéhez, érdemes kiemelni, hogy a Microsoftnál már beszéltek a folytatásról. Emlékeztek, hogy az Xbox mögött álló cég most már a Bethesda, az Obsidian és a Fallout IP tulajdonosa? Nos, egy megbízható forrás szerint a New Vegas 2 körüli megbeszélések már lezajlottak.

Ti örülnétek egy második résznek?

Betöltés...
Keresés
Keresés