Megtörténtek a nagy leleplezések: Ez történt idén az Anime Expón

A múlt hétvégén az Anime Expo, a japán popkultúra legnagyobb észak-amerikai eseménye a bejelentések és trailerek kincsesbányáját kínálta, hogy jóllakjanak a rajongók… legalábbis a jövő évi rendezvényig.

Ha esetleg lemaradtál volna az Anime Expo nagy bejelentéseiről, most elhoztuk nektek őket:

BLEACH: Thousand-Year Blood War

Szombaton a VIZ Media bemutatta a BLEACH: Thousand-Year Blood War új trailerét. Az Anime News Network szerint a sorozat alkotója, Tite Kubo szorosan együttműködik majd az anime utolsó évadának gyártásában. A premier októberre várható.

Trigun Stampede

A Studio Orange bemutatta a Trigun Stampede első trailerét. A Trigun eredetileg 1998-ban került adásba a Studio Madhouse gondozásában. Az új trailer lenyűgöző CG-animált akciójeleneteket mutatott be, ám az új karakterdizájn megosztotta a rajongókat.

A Trigun Stampede megjelenése valamikor 2023-ban várható.

Mob Psycho 100 Season 3

A Warner Bros. Japan július negyedikén mutatta be a Mob Psycho 100 új kulcsképeit és a nyitótémát. Az anime a szelíd középiskolás fiút, Shigeo “Mob” Kageyamát követi, aki isteni képességekkel rendelkezik.

A Mob Psycho 100 harmadik évadának premierje októberben lesz a Crunchyrollon.

Chainsaw Man

Bár a Mappa nem mutatott be új trailert a várva várt Chainsaw Man animéhez, kaptunk néhány új információt a sorozat gyártásával kapcsolatban. A Dualshockers szerint a Mappa munkatársai az Anime Expo paneljén elárulták,

hogy az anime nem cenzúrázza a mangában szereplő erőszakot.

Ezen kívül a Mappa munkatársai megosztották, hogy az anime saját exkluzív harcjelenetekkel fog rendelkezni. Amellett, hogy az anime premierje valamikor idén várható a Crunchyrollon, a manga második része július 13-án jelenik meg a Jump+-on.

JoJo’s Bizarre Adventure: Stone Ocean

A Warner Brothers Japan bemutatta a JoJo’s Bizarre Adventure: Stone Ocean új trailerét. Ez ízelítőt adott néhány aljas világmegváltó gonosztevőről, akikkel Jolyne és csapata meg fog küzdeni, és bőséges játékidőt adott a csapat legújabb szövetségesének, Narciso Anasuinak.

Az anime második része (az első már kint) szeptember 1-jén kerül bemutatásra a Netflixen.

Te melyiket várod a legjobban?! 

Betöltés...
Keresés
Keresés