13x nerfelték, de a mai napig darál ez a Warzone SMG!

Az évek során történt számos nerfelés ellenére az MP5 még mindig egy abszolút fenevadnak számító SMG, köszönhetően a pontosságának és a könnyű visszarúgás-szabályozásnak.

Most egy TikToker megosztott egy MP5 loadoutot, amit gyorsan felkaptak az emberek.

A videó pontosan bemutatja, hogy a rengeteg nerf ellenére miért olyan erős a HipFire MP5 build. Fontos megjegyezni, hogy ez a loadout az MP5 Modern Warfare verziójára koncentrál, nem pedig a Black Ops Cold War verziójára.

Ha nem indulna el a TikTok videó, akkor ITT próbáljátok.

@superavrage Making MW Meta Loadouts in Warzone! Part MP5 #warzone #callofdutywarzone #callofduty #superavrage ♬ original sound – Niko

Superavrage loadoutja a Mono Integral Suppressor Barrel, a Merc Foregrip Underbarrel, a 45 Round Magazine, az 5mW lézer és a FTAC Collapsible Stock attachmenteket használja.

Ahogy Superavrage a videóban említi, ez a loadout az MP5 hip fire potenciálját hivatott kihasználni, mivel a Merc Foregrip, az 5mW lézer és a TAC Collapsible Stock mind a hip fire területet zsugorítja, míg a többi a fegyver további hiányosságait igyekszik kijavítani.

Mint ilyen, a játékosok, akik ezt a loadoutot akarják használni, a harcokat közelről és személyesen akarják folytatni. Ezért a dobókést se felejtsétek el!

Mit gondoltok, visszatérhetnek a MW fegyverek?

kép: ImEnvyy

Betöltés...
Keresés
Keresés