Már tudjuk, mikor jön a Ragnarök, de ki a hatalmas farkas?!

Most már tudjuk, hogy a God of War Ragnarök 2022. november 9-én érkezik a játékosokhoz – legalábbis a tervek szerint.

De nem ez az egyetlen érdekes hír.

Az új trailerben Kratost és Atreust látjuk, amint a már jól ismert Draugrokkal és Hel-Walkerekkel harcolnak, mielőtt Kratos egy sötét kanyonba kerül, ahol egy hatalmas fekete farkast talál. Az északi mitológiából ismertek alapján feltételezhetjük, hogy Fenrir az.

Fenrir Loki isten és egy Angerboda nevű óriásnő fia. Bár nyilvánvaló okokból úgy tűnik, hogy Fenrir származásának részletei valószínűleg megváltoznak, de szerepe a Ragnarökben továbbra is ugyanaz lehet.

Fenrirt, mint hatalmas entitást, az istenek egy lánccal kötötték meg, amelyet egy macska lépteinek hangjával készítettek … komolyan. Egy cica apró kis lábpárnáinak finom párnázottsága az északi mondák szerint.

Ez idő alatt Fenrir leharapta Tyr kezét, és arra rendeltetett, hogy a Ragnarök kezdetéig a kötelékeiben feküdjön.

A mítosz szerint Fenrir valóban feltámadt a Ragnarök alatt, felemésztette a Napot és elnyelte Odint. A trailerben a kanyon, amelyben Kratos megtalálja Fenrirt, feltűnően sötétebb, mint a többi bemutatott környezet, ez a legenda “felfalja a Napot” részébe játszhat bele.

Azt is tudjuk, hogy Odin Kratos ellensége, így bár Fenrir az új trailerben minden bizonnyal gonosztevőként szerepel, lehet, hogy Kratos szövetségese?

Kíváncsiak vagyunk arra, hogy mi a te elméleted Fenrir szerepéről a játékban.

Jöhet kommentben!

Betöltés...
Keresés
Keresés