A PlayStation egyes régiókban eltávolítja a megvásárolt filmeket a felhasználók fiókjairól

Az Exputer szúrta ki először, hogy a PlayStation Store Németországban és Ausztriában több mint 300 filmhez és tévéműsorhoz való hozzáférést töröl a Studio Canal forgalmazóval kötött licencszerződés lejárta miatt.

Azok a felhasználók, akik megvásárolták ezeket a filmeket, – amelyek között olyan slágerek vannak, mint a John Wick, a teljes Fűrész-sorozat és a King of the Hill -, augusztus végén lehetséges, hogy hiányolják majd őket a könyvtárukból.

A PlayStation hivatalos honlapján található (lefordított) jogi közlemény szerint: „2022. augusztus 31-től a tartalomszolgáltatókkal kötött, változó licencszerződéseink miatt a korábban megvásárolt Studio Canal-tartalmakat többé nem tekintheted meg, és azokat eltávolítjuk a videótáradból”.

Az érintett filmek listáját ITT találod.

Ám ez rengeteg kérdést felvet a jövővel kapcsolatban. Mi lenne, ha a Steam raktáradból tűnne el egy játék, amit megvásároltál, mert a fejlesztő úgy dönt, hogy kivonul az óriás platformról?!

Szívből sajnálom azokat a tájékozatlan osztrák állampolgárokat, akik idén szeptemberben egy fárasztó munkanap után hazaérnek, hogy a PS4-en nézzenek egy Studio Canal filmet, de az örökké eltűnt a könyvtárából.

Mit gondoltok, ez a döntést további problémákat jelenthet a jövőben?

Betöltés...
Keresés
Keresés