A hajszárító visszatért! – Nem szabad lebecsülni a Warzone elfeledett fegyvereit

A MAC-10 remélhetőleg mindenkinek ismerős lesz, aki már egy jó ideje nyomja a Warzone-t. A Cold War fegyver a játék legjobb SMG-i közé tartozott egy ideig a Treyarch cím életciklusa alatt.

Azonban sok más fegyverhez hasonlóan ez is visszaesett a népszerűség tekintetében, mivel a legtöbbet használt fegyverek többsége most a Vanguardból származik.

Jelenleg egy tiszteletre méltó, bár nem túl látványos, alig több mint 1,8%-os választási arányt mutat,

de a Warzone YouTuber és szakértő WhosImmortal szerint ismét domináns fegyver lehet.

Egy nemrégiben készült YouTube-videóban kifejtette nézeteit, és kijelentette, hogy a közelmúltbeli buffok és nerfek azt jelentik, hogy olyan életképes választás, mint fénykorában, és potenciálisan még a Vanguard fegyverek, például az MP40 és a H4 Blixen régóta fennálló fölényére is képes fenyegetést jelenteni.

Az adatokat végigvéve a MAC-10 közepes hatótávolságú ereje miatt a legmegfelelőbb Sniper support fegyver a játékban. Bár 10 méteres lövöldözésen belül még mindig alulmarad a Vanguard fegyverekkel szemben, azon túl a MAC-10 több mint megállja a helyét.

Íme a loadout:

  • Muzzle: Agency Suppressor
  • Barrel: 5.9″ Task Force
  • Laser: Tiger Team Spotlight
  • Stock: Raider Stock
  • Magazine: STANAG 53 Rnd Drum

A játékosoknak már csak azt kell eldönteniük, hogy melyik Snipert választják a másodlagos slotba. Még szerencse, hogy nemrég egy cikket is írtunk arról, hogy jelenleg melyek a legjobb Sniperek a játékban, amit ITT olvashattok el.

Te kipróbálod a jó öreg hajszárítót?

kép: Stonted

Betöltés...
Keresés
Keresés