Pokinak az ánusza sincs biztonságban?! – Őt is „megkapták” a szupertoxic Valorantosok

Pokit egyesek a Twitch „legjobb” női Valorant streamerének kiáltották ki, ám a játék megjelenése óta több alkalommal is gyűlölködéssel kellett meg küzdenie.

Utoljára július 9-én Pokimane „titkos” Valorant játékát streamelte, amelyben elrejtette a személyazonosságát a csapattársai elől.

Ám a streamer csapattársát tévesen arról tájékoztatták, hogy Pokimane „ellenük játszik”, holott valójában a csapat tagja. Ennek eredményeképpen jött is a toxic viselkedés Poki felé, azt gondolván, hogy nem hallja őket, nem is sejtve, hogy ő akarva-akaratlanul minden szavukat hallgatja.

Miután vitatkoztak arról, hogy Pokimane Sage-ként játszik-e, egyikük azzal „viccelődött”, hogy Poki fenekét szexuális aktusra használja.

Ezután Poki lehozta a játékot, miközben a csapattársai csak dicsérték, hogy milyen jól játszik. A meccs után azonban Pokimane csendben ült, és a chaten csak annyit válaszolt az aggódó nézőknek, hogy „nem akar beszélni” a „borzasztó” találkozásról.

Elkötelezett rajongótábora azonban, mint mindig, most is ott volt, és támogatás és bátorítás hullámát küldte, miközben Poki folytatta a közvetítést.

Mit gondolsz, valóban így kéne viselkedni egy meccs alatt?

Betöltés...
Keresés
Keresés