120 halál, 3 órás meccs, kitiltás – Így tették tönkre a LoL streamert a zaklatói

A toxikus viselkedés nem újdonság a League of Legendsben. Ám a koreai szerveren egy teljesen új szintre emelték ezt a “művészetet”, amikor egy streamert, So Hyun ‘Kkyual’ Kimet gyakorlatilag foglyul ejtették.

Miután két csapattársa és két ellenséges játékos egy játékba került a női streamerrel, a sniperek együttműködtek, hogy minél tovább tartson a játék.

A több mint három órán át tartó játék során So Hyun Kim több mint 120 halált halmozott fel – ami a Riot által elrendelt 14 napos eltiltást eredményezett. Valószínűleg a stream sniperek jelentették őt szándékos feedelés és negatív hozzáállás miatt, a többit pedig a jelentési rendszer intézte el.

 

Akik kíváncsiak, a többségi szavazatok hiánya miatt egyik fél sem adhatta meg magát.

A trollok együttműködtek a játék irányításáért. Az ő oldalán Jhin és Nasus tisztította a hullámokat, és kommunikált az ellenséges Sennával és Evelynnnel, hogy pontosan meghatározzák a streamer pozícióját. Ezáltal megakadályozták a split pushingot, így a játék mesterségesen hosszúra nyúlt.

KR streamer got sniped and forced to play a single ranked game over 3 hours. AND riot banned the streamer from leagueoflegends

Nem világos, hogy a stream snipereket megbüntették-e vagy sem. De ha ezek a játékosok értik, hogyan lehet kijátszani a jelentési rendszert – minden esély megvan rá, hogy sikerült elkerülniük mindenféle büntetést.

És bár ez a játék összesen 3 órán át tartott, nem éppen a leghosszabb rangsorolt játék a történelemben. Ezt a rekordot 2016-ban állították fel, 4 óra 20 perces játékidővel.

Te mit tennél, ha veled történne ilyen?

Betöltés...
Keresés
Keresés